Fijn dat je mijn galerie-website bezoekt. Mijn leven lang ben ik geïnteresseerd in beeldende kunst, film, televisie en theater. Dat kwam niet in de laatste plaats door mijn grootvader die begin vorige eeuw kunsthandelaar was in Amsterdam. Heerlijk om als kind zo intens in contact te zijn met verbeelding en vrijheid. Ik voel mij het gelukkigst, zowel in het licht voor de camera als in de schaduw daarachter. In de afgelopen tien jaar heb ik de kans gegrepen om een fotografisch oeuvre op te bouwen dat tot mijn blijdschap wordt aangekocht door kunstverzamelaars en bedrijven in Europa en de Verenigde Staten.

Scroll naar top

Sinds 2019 woon ik weer in Nederland na jarenlang aan de Westkust van de Verenigde Staten te hebben gewerkt en gewoond. Ik koos als vestigingsplaats een intiem Brabants dorp. Een oase van rust, niet eens zo ver weg van de opwindende drukte die kenmerkend is voor het stedelijk leven. Hier kan ik in stilte werken aan een artistieke omslag die ik momenteel doormaak: van 2D (fotografie) naar 3D (beeldhouwen). Dit proces heeft begin dit jaar een boost gekregen door Covid-19, geraakt als ik was door de humanitaire paradox waarin wij allemaal verzeild zijn geraakt. Wij mogen elkaar niet vasthouden terwijl wij elkaar juist nu zo hard nodig hebben. In mijn dorpsgemeenschap, en ook daarbuiten, heb ik zoveel liefde, geduld en vriendelijkheid waargenomen! Mijn handen konden niet anders dan aan één stuk door werken aan verbeelding van intieme relaties.

Mijn atelier grenst bij toeval aan een oude landwerkers woning die mijn architect- huisbaas heeft omgetoverd tot een kleine galerie, groot genoeg om daar een permanente expositie in te organiseren van zeker vijfentwintig beelden van mijn fotografisch werk en mijn eerste afgietsels in brons. Ik kan niet wachten op de ontvangst van publiek dat mijn werk onder ogen wil krijgen. Je bent dan ook van harte welkom. Ben je van plan om mijn galerie te bezoeken, plan dit dan door middel van mijn ticketsysteem. Uiteraard is mijn galerie vrij toegankelijk, maar de tickets zorgen ervoor dat de publieke opkomst veilig gespreid wordt over de dag.

Een ander voordeel is, dat je mijn werk, misschien in gezelschap van geliefden en vrienden, kunt bekijken in stilte en rust.